(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Asiakasyrityksemme TaiFin Glass Machinery Oy on korkean teknologia-alan yritys, joka etsii riveihinsä täydennystä – haussa nyt uusi automaatiosuunnittelija vastaamaan yrityksen tuotantolinjojen logiikka- ja valvomosuunnittelusta sekä ohjelmoinnista.

Rekryämme TaiFin Glass Machinerylle Nokialle Automaatiosuunnittelijaa.

Automaatiosuunnittelijan työtehtävässä tulet työskentelemään Omron ja Allen-Bradley logiikkaohjelmoinnin parissa vastaten tuotantolinjojen logiikka- ja valvomosuunnittelusta sekä ohjelmoinnista. Lisäksi työnkuvaasi sisältyvät uudet käyttöönotot ja after sales.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylemmän asteen koulutus sekä jo useamman vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä kansainvälisissä projekteissa. Työsi tulee sisältämään matkustamista eri puolella maailmaa, joten sujuva englannin kielen taito on töissä välttämätön. Tulet töissäsi käyttämään Visual Studiota, joten sen aikaisempi käyttökokemus katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle nyt varmasti mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä kilpailukykyiset edut voimakkaasti kasvavassa ja kehityksen kärjessä olevassa korkean teknologia-alan yrityksessä.

Haussa oleva työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, jossa töiden aloitusajankohta on sovittavissa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460, heidi.yrja@nordic.fi).