(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, kokoaikainen, Tampere
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Oletko automaatioteknisiä opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden osaaja tai jo kokeneempi automaatiosuunnittelija? Haluatko kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasprojektien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Automaatiosuunnittelija!


Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme automaatiosuunnittelijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään joko suoraan asiakasyritykseemme tai Studentworkin kautta asiakasyritykseen pitkäaikaiseksi tulevaisuuden tekijäksi.
Tarve on junioriosaajille, mutta myös kokeneille automaatiosuunnittelijoille löytyy monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Tehtävät pitävät sisällään teollisuuden automaatio ja/tai sähkösuunnittelua. Sinulla voi olla jo suunnittelukokemusta automaation parista tai esimerkiksi kokemusta teollisuuden automaatioasennuksen töistä ja soveltuva koulutustausta. Tarkemmat tehtävänkuvat mukautuvat henkilön vahvuuksien sekä projektitarpeiden mukaan.

Asiakkaamme on vahvat referenssit omaava asiantuntija -, suunnittelu -, testaus - ja käyttöönottopalveluja toimittava yritys, jonka asiakkaita puolestaan ovat koti- ja ulkomaiset teollisuus- ja prosessilaitokset sekä teollisuudelle, voimalaitoksille, prosessilaitoksille ja logistiikkayrityksille ympäri maailmaa projekteja ja laitteistoja toimittavat yritykset. Asiakasyritys on suomalainen suunnittelu -ja asiantuntija toimialan yritys, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.
 

Pääasialliset tehtävät

  • Automaatio ja/tai sähkösuunnittelu teollisuuden parissa

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (Amk tai DI) automaatioalalta
  • Kiinnostusta alaa kohtaan sekä halua kehittää itseäsi
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

  • Itsenäisen ja haastavan toimenkuvan
  • Kiinnostavia uramahdollisuuksia
  • Ammattitaitoiset työkaverit
  • Mielenkiintoisia projekteja

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä olisi alkuvuodesta 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).


Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.