(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Vantaa
Rejlers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle automaatiosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Automaatiosuunnittelijan tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Työtehtäväsi koostuvat HW ja SW suunnittelusta, käyttöönotossa, dokumentaatiosta sekä asiakasyhteydenpidosta. Sinulta löytyy jo relevanttia työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä Siemes S7, Siemens Tia portalS7, Bekhoff TwinCAT3 ohjelmistoista. Sinulle on tuttuja myös turva logiikat ja olet valmis matkustamaan työssäsi jonkin verran. Valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys ja huumetesti.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. www.rejlers.fi

 
Pääasialliset tehtävät
 • HW ja SW suunnittelu
 • Automaatiolaitteiden käyttöönotto
 • Dokumentointi
 • Asiakaskommunikointi
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutusta, esim. sähkö- ja automaatiotekniikan opinnot (DI tai AMK)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vähintään kaksi vuotta relevanttia työkokemusta
 • Osaamista Siemes S7, Siemens Tia portalS7, Bekhoff TwinCAT3 ohjelmistoista
Tarjoamme sinulle
 • Kiinnostavia projekteja
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Ympärillesi yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja jossa se pyritään näyttämään myös arjen tekemisessä
 
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.