(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Jyväskylä
Rejlers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Automaatiosuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Jyväskylä

Oletko tulevaisuuden osaaja automaatiosuunnittelun parissa? Kiinnostaako sinua monipuoliset työtehtävät, joissa pääset näkemään maailmaa? Haluatko työskennellä kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulle on monia tulevaisuuden mahdollisuuksia tarjolla? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla paikka sinulle tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Finland Oy:lle, kokoaikaista automaatiosuunnittelijaa Jyväskylään. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Opintojensa loppuvaiheen opiskelijalle voidaan tarvittaessa tehdä myös osa-aikainen työsopimus. Tehtävässä aloitus on syksyllä 2019.

Automaatiosuunnittelijana pääset tekemään suunnittelua, testausta sekä käyttöönottoja. Osaamistaustasi sekä kiinnostuksen kohteesi määrittelevät työllistytkö software- vai voimalaitosautomaatiosuunnittelun pariin. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden hypätä mukaan kansainvälisen yrityksen kasvumatkaan ja ottaa osaa mielenkiintoisiin projekteihin. Tehtävässä menestyminen edellyttää automaatiosuunnittelun perusteiden osaamista ja mielenkiintoa alaa kohtaan. Käyttöönottoprojektien johdosta sinulta tulee löytyä matkustusvalmiutta sekä koti- että ulkomailla.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja: www.rejlers.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Sovellussuunnittelu tai automaation perussuunnittelu
 • Testaus
 • Käyttöönottoprojektit

Odotamme sinulta

 • Automaation perusteiden osaamista
 • Ryhmätyötaitoja
 • Hyvää suullista englanninkielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä kasvavassa yrityksessä
 • Erilaisia uramahdollisuuksia talon sisällä
 • Paikan, jossa saat kehittää osaamistasi alan rautaiseksi ammattilaiseksi
 • Hyvän perehdytyksen
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Mukavan ja kannustavan työyhteisön

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.06.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus syksyllä 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.