(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija (Jyväskylä)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme automaatio- ja instrumentointisuunnittelijoita suunnittelu- ja käyttöönottotehtäviin. Toimimme kone- ja laitevalmistajien sekä prosessiteollisuuden suunnittelukumppanina mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Tulet työskentelemään joko Comatecin omalla toimistolla tai asiakkaamme toimistolla. Työtehtävissäsi perehdyt asiakkaidemme tuotteisiin ja järjestelmiin. Toimit automaatiosuunnitteluryhmän jäsenenä ja kokemuksesi mukaan suunnittelijana, vanhempana suunnittelijana, pääsuunnittelijana tai asiantuntijana. Työskentelet ja kommunikoit myös asiakasrajapinnassa ja työtehtävä mahdollisesti sisältää käyttöönottomatkat.

Koulutuksesi on automaatiotekniikkaan painottunut (DI tai insinööri) ja sinulla on kokemusta automaatio-ohjelmoinnista ja -projekteista ja/tai instrumentointisuunnittelusta.

Edellytämme osaamista ja työkokemusta:
Automaatio:

  • PLC-, DCS- ja käyttöliittymien ohjelmointiosaamista
  • matkustusvalmiutta (käyttöönotot).

Instrumentointi:

  • kokemusta kenttäinstrumentointisuunnittelusta, komponenttivalinnoista, piirikaaviosuunnittelusta ja prosessiautomaation määrittelyistä
  • hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi SmartPlant Instrumentation, Eplan, E3, Cads tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston.

 

  • kokemusta projektiliiketoiminnasta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • asiakasrajapinnassa työskentely
  • aikaisempi työkokemus on eduksi.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Älä epäröi vaan tule meille töihin!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 31.10.2018 rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osastopäällikkö Mikko Parikka, puh. 044-787 2540, mikko.parikka@comatec.fi