(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija Järvenpäähän
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme automaatiosuunnittelijaa Sibeliuksen kotikaupunkiin kulttuuri- ja luontomaisemiin. Mikäli muuttaminen näihin upeisiin maisemiin ei nappaa, on paikalle helppo saapua esimerkiksi Vantaalta. Työsuhde on vakituinen.

Pääset työskentelemään monipuolisissa sähkö- ja automaatiosuunnittelutehtävissä raskaampien instrumenttien automaatiojärjestelmien parissa. Toimit myös tuotannon rajapinnassa uusia sinfonioita sävellellen, ja tarvittaessa osallistut myös käyttöönottoihin. Toimit kapellimestarina sähkö- ja automaatiosuunittelussa sekä tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Emme vaadi kulttuurin tuntemusta, mutta toivomme sinulta automaatioteknista koulutusta ja kokemusta teollisuuden automaatiosuunnittelusta, sekä ymmärrystä sähkötekniikasta ja PLC-ohjelmoinnista. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja motivoitunut uusista haasteista. Englannin kielen osaamisesi voisi olla enemmänkin duuri kuin molli.

Hienojen maisemien lisäksi tarjoamme työtehtävän, joka haastaa tekijänsä suurien mestariteoksien äärelle, mutta palkitsee myös raikuvin suosionosoituksin. Tehtävässä saat vapauden ja vastuun valita, millä sävelillä teoksesi teet. Mikäli Finlandia-hymni soi jo korvissasi, hae tehtävään alla olevan linkin kautta. Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Baronan Karoliina Krögeriin (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.