Automaatiosuunnittelija, Dosetec Exact
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Asiakasyrityksemme Dosetec etsii joukkoonsa sitoutunutta ja kehittymishaluista automaatiosuunnittelijaa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan terävintä kärkeä edustavassa yrityksessä annostelujärjestelmien ohjelmistojen parissa. Työssäsi saat runsaasti vastuuta ja tilaisuuden kehittyä ammattilaisena. Ympärilläsi on hyvähenkinen työyhteisö, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti. Tehtävässä pääset hyödyntämään soveltuvaa korkeakoulututkintoasi ja muutaman vuoden ajan kertynyttä työkokemustasi. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme haussa heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset näyttämään taitosi automaatiosuunnittelijana. Suunnittelet annostelujärjestelmien ohjelmistoja Siemensin logiikkaohjelmoinnin työkaluilla. Työ on projektiluonteista, ja projektit vaihtelevat kokoluokaltaan paljon. Asiakkaat ovat pääasiassa leipomoteollisuuden isoja toimijoita, joten näet konkreettisesti myös oman työsi jäljen muun muassa lähikauppasi leipähyllyllä!

Roolissasi automaatiosuunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä muista kokonaisuuksista vastaavien kollegoidesi sekä asiakkaiden kanssa. Osuutesi kokonaisuudessa on merkittävä sen näkyessä konkreettisimmin myös loppukäyttäjälle käyttöliittymän toimivuuden kautta.

Asiakasprojektien loppuvaiheet tehdään asiakkaan luona paikan päällä, mistä johtuen tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (Suomi, Baltia, Ruotsi, Norja, Venäjä) n. 10-20 kertaa vuodessa. Työmatkojen pituudet vaihtelevat päivästä kahteen viikkoon.

Tämä tehtävä on osa rekrytointipalveluitamme ja työllistyt suoraan Dosetecin työntekijäksi.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Rennon ja asiantuntevan työyhteisön
* Mahdollisuuden kehittyä ja edetä yrityksen sisällä
* Kattavan perehdytyksen tehtävään

TYÖNKUVA

* Logiikkaohjausjärjestelmien suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto
* HMI suunnittelu ja toteutus
* Ongelmanratkaisu huoltopyynnöissä etäyhteyksin ja toisinaan paikan päällä
* Ohjauksen kehitystyö yhdessä muun organisaation kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Vähintään 3 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Siemensin logiikkaohjelmoinnin työkalujen tuntemus
* Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
* Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
* Kykenet projektiluonteiseen työskentelyyn ja hallitsemaan kokonaisuuksia


Ruotsin kielen taito ja SQL-osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on


* Ratkaisukeskeinen & sinnikäs- tässä työssä tulee väistämättä vastaan haastavia tilanteita, joista selviäminen edellyttää taistelumielialaa sekä kykyä pitää tavoite kirkkaana mielessä
* Itsenäinen & tunnollinen - työ on itsenäistä ja sen menestyksekäs hoitaminen vaatii molemminpuolista luottamusta ja oman tontin aktiivista hoitamista
* Kehittymishaluinen tiimipelaaja - etsimme hyvää tyyppiä pitkällä tähtäimella, ja toivomme että haluat olla aktiivisesti mukana yrityksen kehittymistarinassa


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Toistaiseksi, koeaika 6 kk

Sijainti: Nastola

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Dosetecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Dosetec tarjoaa korkealaatuisia annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostuslaitteita eri teollisuudenaloille. Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmät, asemat ja laitteistot asiakkaan tarpeiden ja käyttöolosuhteiden mukaan räätälöityinä. Asennamme laitteistot paikoilleen ja koeajamme ne käyttökuntoon. Myös käyttökoulutus ja laitteiden kunnossapito kuuluvat kiinteästi kokonaispalveluumme. Suomessa perustettu Dosetec on tarjonnut palveluitaan jo vuodesta 1954.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395890
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti