(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme automaatiosuunnittelijaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.


Asiakasyrityksemme Elecster Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi päätuotteenaan UHT- (Ultra High Temperature) eli iskukuumennetun maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti. Yhtiön tuotteista 80–90 % menee vientiin, noin 60 maahan.

Kylmäkoskella sijaitsevan pääkonttorin ja tehtaiden lisäksi yhtiöllä on muovitehdas Reisjärvellä, sekä tytäryhtiöitä Toijalassa, Tallinnassa Virossa, Pietarissa Venäjällä, Tianjinissa, sekä Nairobissa Keniassa.


Automaatiosuunnittelija tulee suunnittelemaan sekä tekemään käyttöönottoja elintarvikepakkauslinjastoihin liittyen. Ensimmäinen työvuosi tullaan työskentelemään pääasiassa asiakasyrityksemme omalla tehtaalla Akaalla. Tämän jälkeen tulee olemaan paljon työreissuja ulkomailla käyttöönottoihin liittyen ja ne suuntautuvat pääsääntöisesti Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan. Työn luonteen vuoksi odotamme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Toivomme hakijoilta automaatioinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden alan työkokemusta.

Elecster Oyj tarjoaa:

- kokopäiväisen ja vakituisen työn kansainvälisessä yrityksessä

- mielenkiintoisia haasteita ja motivoivan työtehtävän

- kilpailukykyisen palkkauksen


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-598 8460).


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.