(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija (Akaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA 

vakituiseen työsuhteeseen.

Mikä saisi Sinut valitsemaan tämän tehtävän? Oletko parhaillaan määräaikaisessa työtehtävässä tai pitkään samassa työpaikassa ollut ammattitaitoinen suunnittelija, joka haluaa nyt muutosta ja lisää liikkuvuutta omaan työnkuvaan? Vai oletko työtön työnhakija, jolta löytyy rohkeutta hakea tehtävää? Mikäli olet myös määrätietoinen, huolellinen ja kunnianhimoinen, saatat olla etsimämme henkilö. 

Tule töihin kansainväliseen yritykseen, jossa pääset suunnittelutehtävien lisäksi välillä myös maailmalle käyttöönottotehtäviin. Etsimämme henkilö pitää matkustamisesta ja kommunikoi sujuvasti englannin kielellä. Tunnet myös automaatioprosessit ja olet nopea oppimaan uutta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle haastavan ja motivoivan työn, kilpailukykyisen palkkauksen ja erittäin mielenkiintoisen position kansainvälisessä yhtiössä.

Työ on kokopäivätyötä ja työpaikka sijaitsee Akaassa. Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, 044 7404501. Soita rohkeasti ja kysy lisää, vaikka ihan kaikki kriteerit eivät täyttyisikään! Rohkeus, luovuus ja halu oppia ovat arvostamiamme ominaisuuksia.

Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa www.alenconsulting.fi.