(Poistunut julkaisusta)

Automaatiopääsuunnittelija
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haluatko ottaa uuden askeleen urallasi automaatiosuunnittelun parissa ja kehittyä alasi huippuosaajaksi kansainvälisissä projekteissa?

Pulp and Energy liiketoimintalinjan Wood and Pulp handling yksikköön kuuluva Pulp Drying teknologia kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektit laajuuksineen vaihtelevat yleensä uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä.

Etsimme nyt Automaatiopääsuunnittelijaa (Automation Lead Engineer) sellunkuivauskoneiden suunnitteluryhmään. Sijaintina voi olla Jyväskylä, Ulvila, Raisio tai Inkeroinen.

Pääsuunnittelijana sinulla on tärkeä ja vastuullinen rooli, ja vastaat Sellunkuivauskoneprojekteissa automaation ja instrumentoinnin teknisestä toteutuksesta, kustannustehokkuudesta sekä toimitusten sujuvuudesta. Olet mukana asiakasrajapinnassa osallistuen käyntiinajoihin, ja tehtävääsi sisältyy myös kuivauskoneiden koneautomaatiojärjestelmien kehittämistyötä.

Työsi sisältää vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä: toimit myynnit tukena, pääset mukaan kehitystyöhön, osallistut suunnitteluun ja laitteiden testaukseen, sekä työskentelet tärkeänä linkkinä asiakasrajapinnassa.

Automaatiopääsuunnittelijana olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

Odotuksemme Sinulle

B.Sc. tai M.Sc. tutkinto automaatiotekniikan alalta (tai vastaava) on hyvä pohja tähän tehtävään. Odotamme aiempaa kokemusta A&I-suunnittelusta ja/tai käyttöönotoista sekä kokemusta automaatiotekniikan alalta. Siemens ja/tai Allen Bradley PLC:n sekä Valmet DNA:n tunteminen on eduksi tehtävässä.

Työskentelytavaltasi olet systemaattinen ja omatoiminen joukkuepelaaja, sinulta löytyy joustavuutta ja kokemus erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta on eduksi. Kansainvälinen organisaatio edellyttää matkustamista ja sujuvaa suullista -ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Työn hyvä laatu on sinulle kunnia-asia, nautit moniulotteisesta työstä tekniikan -ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme Sinulle

Tässä tehtävässä pääset toimimaan alan uusimman teknologian parissa ja saat verkostoitua globaalisti alan huippuammattilaisten kanssa. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Tuleva tiimisi tulee tukemaan sinua kasvupolussasi kohti vahvaa asiantuntijuutta! Tämä tehtävä tarjoa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi motivoivassa ja innovatiivisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Ota yhteyttä:

EI&A Technology Manager; Antti Lamminaho, p. 040 192 4597; antti.lamminaho@valmet.com

Manager, Pulp Drying Technology; Janne Suonperä, p. 040 527 9459; janne.suonpera@valmet.com

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 16.2.2020. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. Ja jos tämä ei ollut sinun paikkasi, katsothan muut työpaikkamme, sillä Valmet hakee aina potentiaalia ja uusia kykyjä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Liity tiimimme!  www.valmet.com/careers