(Poistunut julkaisusta)

Automaatiopäällikkö / insinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt automaatiopäällikköä/insinööriä Kuusankoskelle Kymin tehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Haemme energistä ammattiosaajaa monipuoliseen työtehtävään. Meillä on erinomainen työilmapiiri sekä mukavat työkaverit. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Toiveenamme on saada sinusta pitkäaikainen osaaja UPM:lle!” – Anssi

Mitä teet

Automaatiopäällikkönä / insinöörinä vastaat paperitehtaan automaatio- ja sähkökunnossapidon operatiivisesta toiminnasta, kehityksestä ja turvallisuudesta. Osallistut tehtaan investointihankkeiden valmisteluun ja toteutukseen sekä toimit automaatiokunnossapidon toimihenkilöiden esimiehenä. Tarkempi tehtäväsi sisältö tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (automaatio-, sähkö- tai energiatekniikan insinööri tai diplomi-insinööri)
 • Sinulla on kokemusta paperi- tai sellutehtaan kunnossapitotoiminnoista
 • Sinulla on hyvät esimiesvalmiudet
 • Katsomme eduksesi useamman eri automaatiojärjestelmän, koneautomaation ja sähkökäyttöjen osaamisen sekä paperitehtaan prosessituntemuksen
 • Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot
 • Olet valmis sitoutumaan UPM:n 0-tapaturmaa -ajatteluun
 • Sinulla on hyvä englannin kielen taito

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Anssi Koivula, puh. +358405176051, anssi.koivula@upm.com tai Kai Latvala, puh. +358405899508, kai.latvala@upm.com.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.3.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.