Automaatiopäällikkö Essity Finland AB:lle
Essity Finland Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Essityn Nokian pehmopaperitehdas valmistaa pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille. Segmenttiensä markkinajohtajiin kuuluvia tehtaamme valmistamia tuotemerkkejämme ovat muun muassa Lotus Soft Embo, Emilia, Nessu ja Tork. Tehtaalla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Haemme asiakkaallemme oy Essity Finland AB:lle Nokian tehtaalle AUTOMAATIOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan siistaamon ja paperitehtaan automaatiosta

Automaatiopäällikkönä vastaat siistaamon ja paperitehtaan automaation ylläpidosta, kehittämisestä ja investoinneista. Tehtävässä ratkaiset ongelma- ja häiriötilanteita yhdessä henkilöstömme kanssa. Toimit vuorosähkömiesten ammatillisena tukihenkilönä. Työturvallisuus on sinulle tärkeää ja toimitkin esimerkkinä turvallisuusasioissa muulle henkilöstölle. Henkilöstön ammattitaidon kehittäminen kuuluu myös työnkuvaasi. Raportoit tuotantopäällikölle.

Haemme henkilöä, joka ilmentää toiminnallaan arvojamme, ei epäröi haastaa, innovoida ja testata nopeassakin tahdissa. Hakemamme henkilö kykenee kehittämään toimintaamme järjestelmällisesti yhdessä henkilöstömme kanssa. Haemme aina uusia tapoja kehittää niin tuotteitamme kuin itseämme.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä osaaminen prosessiautomaatiosta tuotantoympäristössä, projektien läpiviennistä sekä systemaattisesta ongelmanratkaisusta. Arvostamme myös sähkötekniikan osaamista sekä MES-järjestelmien tuntemusta. Olet koulutukseltasi esim. DI tai kokenut automaatioinsinööri.

Hallitset alueesi perustuotantoprosessit, DCS/QCS-järjestelmät ja linjakäytöt. Sinulla on järjestelmällinen ote ratkaista ongelmia ja tunnistat käyttömahdollisuuksia uusille teknologisille parannuksille ja teet parhaiden käytäntöjen vertailuja linjojen, tiimien ja toisten tehtaidemme välillä. Ala on jatkuvassa kehityksessä ja haluatkin opiskella pysyäksesi kehityksen mukana.

Tehtaamme työkielenä on suomi, joten edellytämme tehtävässä äidinkieleen verrattavaa suomen kielen osaamista. Lisäksi sujuva englannin kielen taito on eduksi projekteissa ja yhteydenpidossa muiden tehtaidemme kollegoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja haastavan vakituisen työtehtävän paperiteollisuuden automaatiossa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi laaja-alaisesti niin tuotannosta kuin prosesseistakin.

Tehdasalueemme on savuton. Tehtävä sijaitsee Pirkanmaalla Nokian kaupungissa.

Mikäli uudet haasteet paperiteollisuudessa kiinnostavat sinua, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 8.8.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa pikaisesti. Toimeksianto toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta ajalla 7.7.-18.7.2021 Sanna Heikkilä puh: 0405753208 ja ajalla 19.7-8.8.2021 Noora Heinonen puh: 040 482 4608, noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475659
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Nokia