(Poistunut julkaisusta)

Automaation-, sähkösuunnittelun tai putkistosuunnittelun projektipäällikkö, Porvoo, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pöyrylle AUTOMAATION- SÄHKÖSUUNNITTELUN TAI MEKAANISEN SUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Porvooseen!

Yritysesittely

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.

Pöyry on Suomen johtavia kotimaisia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme kansainvälisesti etenkin energia-alan ja teollisuuden hankkeissa. Tarjoamme globaalia ja paikallista osaamista asiakkaille yhteensä 45 maassa. Palveluksessamme työskentelee yhteensä 5500 asiantuntijaa ja meillä on yhteensä 115 toimistoa maailmanlaajuisesti. Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin. Toimimme saumattomasti, ammattimaisesti, innovatiivisesti ja vastuullisesti. Asetamme työssämme tiukat vaatimukset rehellisyydelle, eettisyydelle ja turvallisuudelle. Vuonna 2018 Pöyry juhlistaa ylpeänä 60-vuotista taivaltaan yhdessä henkilöstönsä, asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana Pöyryn teollisuuden paikallispalveluiden tiimiä, jossa päätoimialana on teollisuuteen tehtävä sähkö-, automaatio- ja instrumentointi sekä mekaaninen putkistosuunnittelu. Projekteja tehdään sekä kotimaahan että ulkomaille. Päätehtävänäsi on toimia asiantuntijana jollain edellä mainituista toimialoista, johtaa ja hallita asiakkaille tehtävien projektien kulkua sekä kehittää asiakkaille tarjottavia palveluratkaisuja. Tehtävän kuvaa voidaan muokata hakijan vahvuuksien mukaan.

Hakijan profiili

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä joko automaatio- sähkö tai mekaanisen putkistosuunnittelun parissa toimimisesta. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK-insinööri/DI-insinööri), kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä sekä yleisistä suunnittelujärjestelmistä. Kohteet ovat vaativia, ja ne edellyttävät hakijalta erityistä ammattitaitoa, ja luotettavuutta. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta öljyjalostamo teollisuudesta, liiketoiminnan parissa työskentelystä sekä esimieskokemusta.

Tarjoamme

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä, työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Toimipaikkasi sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään, kuitenkin viimeistään 22.8.2018. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Työsuhde alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300.