(Poistunut julkaisusta)

Automaation projekti-insinööri, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Assemblinille AUTOMAATION PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Helsinkiin!

Yritysesittely

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Tukenamme on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit projekti-insinöörinä pääkaupunkiseudun automaatiourakoinnissa. Tehtävänkuvaasi kuuluu projektinhoidollisia tehtäviä sekä automaatiojärjestelmien käyttöönotot ja testaukset sisältäen ohjelmamuutokset. Tehtävä ei sisällä suunnittelua, tai piirtämistä.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta erityisesti peräänkuulutamme oikeanlaista asennetta. Edellytämme Sinulta jonkinlaista kokemusta kiinteistöjen LVIA-prosesseista ja perustuntemusta automaatiosta. Käytännön kokemus automaatiojärjestelmistä, käyttöönotoista ja projektihoidosta ovat plussaa. Olet luonteeltasi avarakatseinen, ja toteutat aktiivisesti laadukkaita ratkaisuja yhteistyössä muiden ammattilaistemme kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ja olet halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän yhdessä alan parhaassa organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Palkitsemme ja sitoutamme työntekijöitä, jotka ovat liiketoimintamme menestyksen ydin.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.