(Poistunut julkaisusta)

Automaation projekti-insinööri, Energia
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Pöyryn Energia-liiketoimintaryhmä on laaja-alainen kansainvälinen energiaprojektien osaaja, joka yhdistää tekniikan, talouden ja ympäristönsuojelun osaamisen. Liiketoimintaryhmä on vesivoiman, bioenergian, sähkön ja lämmön yhteistuotannon, kaukolämmön ja jätteen energiahyödyntämisen alueilla yksi maailman johtavista asiantuntijoista. Energia-liiketoiminta-ryhmä tarjoaa uusia innovatiivisia ratkaisuja strategiseen suunnitteluun, energian säästöön sekä energiaprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Pöyryn palvelut kattavat voimalaitoshankkeiden kaikki vaiheet strategisesta suunnittelusta, kannattavuusselvityksistä, ympäristöasioiden hoidosta ja päälaiteteknologiaosaamisesta aina toteutukseen ja käyvän laitoksen käytön tehostamiseen.

Haemme nyt Energia-liiketoimintayksikköön Vantaalle

AUTOMAATION PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat voimalaitosten automaatioon ja instrumentointiin liittyvät projektinhoito- ja asiantuntijatehtävät, perussuunnittelu, hankinnat sekä yksityiskohtaisen suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton valvonta. Tehtävän toimenkuva määräytyy tarkemmin hakijan kokemuksen ja toiveiden perusteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
 • vähintään viiden vuoden kokemusta prosessiautomaation suunnittelusta, toteutuksesta tai käyttö- ja kunnossapitotehtävistä voimalaitoksissa tai raskaassa prosessiteollisuudessa
 • kokemusta nykyaikaisista ohjausjärjestelmistä (DCS, PLC), kenttäinstrumentoinnista ja teollisuuden väyläjärjestelmistä
 • AutoCAD-ohjelman (tai muun vastaavan) perustaitoja
 • mielellään kokemusta turva-automaatiosta (TAJ/TLJ)
 • sujuvaa suomenkielen taitoa sekä hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Lisäksi toivomme sinulta

 • aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
 • projektin johtamisen taitoja
 • asiakaslähtöistä ajattelutapaa
 • sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • matkustusvalmiutta

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Haanpää, puh. 040 590 9866.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 10.5.2018 mennessä.

Pöyry on alansa ykkönen energiasektorilla. Siksi asiakkaamme valitsevat meidät kumppanikseen.

Meillä on Suomen kiinnostavimmat projektit ja kovimmat osaajat. Liity siis parhaiden joukkoon!

Täytä hakemus täällä / Please apply here

Hakuaika päättyy: 10.5.2018