(Poistunut julkaisusta)

Automaation laitekäyttäjiä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Haemme asiakkaallemme teknisellä taustalla varustettuja automaation laitekäyttäjiä vakituisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään kolmivuorossa, moderneissa tiloissa. Työtehtävissäsi saat ottaa vastuuta ja pääset työskentelemään mekaanisten laitteiden parissa.

Arvostamme hakijoissa teknisen- tai logistiikka-alan koulutusta, mutta työtehtävissä pärjää myös hyvällä teknisen alan harrastuspohjalla tai karttuneella työkokemuksella. Mikäli pidät ongelmien ratkomisesta ja työkalut pysyvät käsissäsi, olet etsimämme henkilö. Työkielenä on suomi, mutta myös perustason englannin kielen osaaminen vaaditaan. Työn luonteen takia edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana liikutaan runsaasti. Asiakasyrityksemme tuotantotilat sijaitsevat Sipoossa, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä.

Tarjoamme:

  • Hyvän työporukan
  • Mahdollisuuden työllistyä nopealla aikataululla
  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän rohkeasti hakemuksen, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä Kim Toivoseen, minut tavoitat joko sähköpostilla kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521