(Poistunut julkaisusta)

Automaation laitekäyttäjiä kesätöihin
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haluatko kesätyön, jossa pääset näkemään, miten päivittäistavarat virtaavat S-ryhmän kauppoihin ympäri Suomen? Palkkaamme tänäkin kesänä yli 150 kesätyöntekijää!

 

LAITEKÄYTTÄJIÄ KESÄTÖIHIN PÄIVITTÄISTAVARALOGISTIIKKAKESKUKSEEN

 

Automaation laitekäyttäjän vastuualueeseen kuuluu varastoautomaatiolaitteiden käyttö ja prosessien valvominen sekä laitteissa mahdollisesti ilmenevien häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen. Laitekäyttäjän työ on itsenäistä ja vastuullista, ja pääset hyödyntämään tehtävässä ongelmanratkaisutaitojasi. Logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri, joten työ on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Vuorotyö tarjoaa tilaisuuden arjen vaihtelevuuteen, kun työajat sijoittuvat eri viikonpäiville ja kellonajoille. Työskentely tapahtuu joko kuiva-, tuore- tai pakkasvarastossa. Toivomme, että kesätyöntekijämme pystyvät sitoutumaan työskentelyyn yhtäjaksoisesti vähintään kolmen kuukauden ajaksi.

 

Tarjoamme perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin, esimiehen tuen sekä nuorekkaan ja tekemisen meininkiä omaavan työyhteisön. Ansaitset kesätyöstäsi reilun palkan, joka koostuu peruspalkan lisäksi maksettavista lisistä sekä kannustavasta suoritepalkasta. Osana S-ryhmää saat käyttöösi Suomen kattavimmat ostoedut, kuntosalin ja edullisen henkilöstömyymälän. Saat lisäksi arvokasta työkokemusta logistiikka-alalta ja automaatiosta.

 

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta tekniikkaa ja automaatiota kohtaan. Hyvä fyysinen kunto, ongelmanratkaisukyky ja motivaatio oppia työhön ovat tärkeitä ominaisuuksia laitekäyttäjän tehtävässä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen työntekijä, ja sinulla on perustason englannin kielen osaaminen. Edellytämme tehtävään vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

 

Keravan asemalta on bussiyhteys arkisin ja viikonloppuisin logistiikkakeskukseemme. Kesätyöinfot ja yksilöhaastattelut pidetään arkipäivisin Inexin päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 3.

 

Kiinnostuitko kesätyöstä Suomen suurimmassa ja moderneimmassa logistiikkakeskuksessa?

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin sähköpostitse.