Automaation laitekäyttäjä
Inex Partners Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2021
Haemme Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskuksemme logistiikkatyöntekijöitä

AUTOMAATION LAITEKÄYTTÄJIKSI

Meillä työskentelet modernissa työympäristössä osana mukavaa työyhteisöä. Automaation laitekäyttäjänä tehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

Koulutustaustasi voi olla tekniseltä- tai logistiikka-alalta ja sinulla on kiinnostusta tekniikkaan sekä automaatioon. Sinulla on halu oppia uutta sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kieltä sekä perustason englannin kielen osaamista. Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa ja viileässä lämpötilassa. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ison talon mahdollisuudet oman työnkuvan laajentamiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Saat vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, jota täydentävät S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme.

Jätä hakemuksesi 19.9.2021 mennessä osoitteessa www.inex.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot