(Poistunut julkaisusta)

Automaation laitekäyttäjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2018

Haemme asiakkaallemme teknisellä taustalla varustettuja automaation laitekäyttäjiä vakituisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään kolmivuorossa, moderneissa tiloissa. Työtehtävissäsi saat ottaa vastuuta ja pääset työskentelemään mekaanisten laitteiden parissa.

Arvostamme hakijoilla teknisen- tai logistiikka-alan koulutusta, mutta työtehtävissä pärjää myös hyvällä teknisen alan harrastuspohjalla tai karttuneella työkokemuksella. Mikäli pidät ongelmien ratkomisesta ja mekaaniset laitteet ovat mielenkiinnon kohteenasi, olet etsimämme henkilö. Työkielenä on suomi, mutta myös perustason englannin kielen osaamista vaaditaan. Työn luonteen takia edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana liikutaan runsaasti. Asiakasyrityksemme tuotantotilat sijaitsevat Sipoossa, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä.

Tarjoamme:

  • Hyvän työporukan
  • Mahdollisuuden työllistyä hyvin nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti myöhemmin keväällä
  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Hyvät henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän rohkeasti hakemuksen, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä Tommi Puustiseen, tommi.puustinen@barona.fi