Automaation laitekäyttäjä, kesätyö
Inex Partners Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022
KESÄTYÖHAKU ON AUKI! HAE MEILLE!

Haemme Inexille kesätyöntekijöitä automaation laitekäyttötehtäviin
Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen.


Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskus on täysautomatisoitu logistiikkakeskus, jossa automaatio hoitaa valtaosan tuotteiden keräilystä ja lavauksesta. Automaation laitekäyttäjänä tehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

PT-keskus toimii vuorokauden ympäri ja töitä tehdään vuorotyönä, aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Tilat ovat lämpötilasäädeltyjä, joten työskentely tapahtuu joko kuivatuote-, tuoretuote- tai pakkasvarastossa.

Kesätyötehtävät alkavat porrastetusti huhtikuusta alkaen. Toivomme sinun voivan työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään kolme kuukautta, mieluiten elokuun loppuun asti.

Odotamme sinulta huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta oppia nopeasti uusia asioita. Hyvät tiimityötaidot sekä kiinnostus tekniikkaa ja automaatiota kohtaan auttaa tehtävässä menestymisessä. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustason englannin kielen osaamista.

Inexillä pääset tekemään töitä modernissa työympäristössä osana mukavaa työporukkaa. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole edellytys tehtävässä suoriutumiselle.

Ansaitset kesätyöstäsi kilpailukykyisen palkan, joka koostuu peruspalkan lisäksi maksettavista lisistä sekä kannustepalkasta. Osana S-ryhmää saat käyttöösi lisäksi monipuoliset henkilöstöedut, mm. S-ryhmän kattavat ostoedut, henkilöstömyymälän, lounasedun ja kuntosalin käyttömahdollisuuden.

Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme Sipooseen, osoitteeseen
Keuksuontie 3.

HAE NYT! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian. Täytä hakemus viimeistään 31.3.2022 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot