(Poistunut julkaisusta)

Automaation kehitysvastaava
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2019

Haemme nyt Kemin käynnissäpitoyksikköömme

Automaation kehitysvastaavaa

Olet yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, joka motivoituu asioiden kehittämisestä yhdessä työyhteisön kanssa. Työtehtäviisi kuuluu automaatiojärjestelmän ylläpidon ja kehityksen lisäksi pitkän aikajänteen kehityksen koordinointiin osallistuminen. Vastuullasi ovat henkilöstön osaamisen ylläpito, jatkuvaan parantamiseen liittyvien tehtävien hoitaminen ja investointiprojektien läpivientiin osallistuminen. Olet oma-aloitteinen, haluat kehittää itseäsi ja työturvallisuus on sinulle tärkeää.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista, soveltuvaa koulutustaustaa ja ongelmanratkaisutaitoa. Työskentelytapasi on asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on joustava mutta jämäkkä ote työskentelyyn. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat myydä ideasi organisaatiolle.

Arvostamme kokemustasi kehitystehtävien läpiviennistä ja käyttöönotoista sekä prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapidosta.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marko Aalto p. 050 369 8483, marko.aalto@caverion.com tai käyttövarmuusvastaava Paula Suonmaa p. 050 573 5133, paula.suonmaa@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 13.10.2019 mennessä.