Automaatiolinjaston operaattori Vantaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Automaatiolinjaston operaattori Vantaalle

Tehtävänkuva

Haemme asiakasyrityksellemme automaatiolinjaston operaattoreita Vantaalle. Työhösi kuuluu linjaston toiminnan valvomista, huoltamista ja mahdollisten tukosten avaamista. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin aamu- ja iltavuorossa.

Mitä etsimme

Hakemammalta henkilöltä löytyy soveltuvaa koulutus/työtaustaa esimerkiksi koneautomaatio asentajan tai teknisen asentajan puolelta. Myös muut soveltuvat osaamiset huomioidaan. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia ja englannin kielen taitoa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys sekä huumausaineseulat.

Miten haet ja lisätietoja:

Tämä haku toteutetaan rekrytointitoimeksiantona eli valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Tehtävän palkkaus sopimuksen mukaan. Suunniteltu aloitus vuodenvaihteessa ja sopimus on mallia toistaiseksi voimassa oleva. Jos kiinnostuit, niin käy jättämässä hakemus oheisen hakulinkin kautta. Liitätähän hakemukseesi CV:n. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalveluiden HR-konsultti Olli Nyman 040 307 5109 (arkisin 9–15) tai olli.nyman@eezy.fi.

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot