(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJIA
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJIA  

Tehtäviisi automaatiokunnossapidon työnjohtajana kuuluu mm. toimia työnjohtajana vastuualueesi ennakkohuolto- ja korjaustöissä ja asentajien esimiehenä. Toteutat oman vastuualueesi töiden työnsuunnittelun, töiden organisoinnin ja valvonnan sekä osallistut oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen.

Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää ryhmätyötaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulta edellytetään soveltuvaa teknistä koulutusta, yleisimpien tietojärjestelmien hallintaa ja kykyä omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Sami Saarinen, puh. (02) 8381 2432 tai 050 463 1703.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen heti, mutta viimeistään 17.6.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat.