(Poistunut julkaisusta)

Automaatiokunnossapidon työnjohtaja
Oy Turku Energia - Åbo Energi Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

HAEMME JUURI SINUA TYÖNJOHTAJAKSI AUTOMAATIOKUNNOSSAPITOON

Tehtävässä vastaat automaatiokunnossapidon koordinoinnista, työnjohtamisesta ja kehittämisestä TSE:n Naantalin voimalaitoksella. Vastaat oman vastuualueesi automaatiokunnossapidon tehokkaasta suorittamisesta, raportoinnista ja huolto-ohjelmien ajantasaisesta noudattamisesta. Työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen kuuluvat toimenkuvaasi. Osallistut tarvittaessa työnsuunnitteluun.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA usean vuoden työkokemusta työskentelystä voimalaitosautomaation parissa sekä soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. AMK). Olet tottunut ohjaamaan ryhmän toimintaa ja sinulle on ominaista kantaa vastuuta sekä ottaa asiat hoitaaksesi. Pystyt tukemaan omalla ammattitaidollasi automaatiokunnossapidon toimintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Huolellisesta ja harkitsevasta työskentelytyylistäsi huolimatta pystyt tarvittaessa tekemään nopeitakin päätöksiä. Kunnossapidon tietojärjestelmien tuntemus sekä automaatiosovellusosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 14.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Matti Akkanen to 4.4. klo 14-16, pe 5.4. klo 9-11 ja to 11.4. klo 14-16 p. 040 821 2813.


Turku Energia on savuton työpaikka.