Automaatiokunnossapidon kunnossapitoinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt automaatiokunnossapidon kunnossapitoinsinööriä toimimaan kenttälaiteinstrumentointien laitevastaavana.

Kunnossapitoyksikön tehtävänä on huolehtia Olkiluodon alueen rakennusten ja kiinteistöjen, mekaanisten laitteiden, sekä sähkö-, automaatio-, prosessitietokonelaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuolto-, kunnonvalvonta-, korjaus- ja muutostöistä. Yksikön tehtävänä on lisäksi osallistua rakenteellisten muutosten suunnitteluun ja toteutukseen.

Tehtävässä toimit kenttälaiteinstrumentoinnin laitevastaavana. Päivittäinen työ koostuu laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollot sekä varaosien määrittelyn. Tehtävääsi sisältyy myös kunnossapito-ohjelmien ja työtapojen kehittäminen omalla vastuualueellasi sekä osallistuminen kunnossapidon toiminnan kehittämiseen. 

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri), jo aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Olet asiakaspalveluhenkinen, ryhmätyötaitoinen sekä ongelmanratkaisukykyinen persoona. Kokemus Siemens-automaatiojärjestelmistä ja -kenttäinstrumenteista katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 23.05.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jari Niemi, p. 050 550 4453

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452364
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jari Niemi (jari.niemi (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050 550 4453
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta