(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖREJÄ TAI -TEKNIKKOJA
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖREJÄ TAI -TEKNIKKOJA        

toimimaan erikseen määriteltyjen vastuualueiden laitevastaavana. Vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja määrittelemällä varaosat.  Kehität oman alueesi kunnossapito-ohjelmia ja työtapoja, sekä osallistut kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä ryhmätyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti. Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on kyky omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme kokemusta Siemens-automaatiojärjestelmistä. Mahdollinen muu laite- ja automaatio-osaaminen sekä esimieskokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tiimiesimies Jari Niemi, puh. (02) 8381 4430 tai 050 550 4453.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.tvo.fi/tyopaikat mieluiten heti, mutta viimeistään 26.3.2018 mennessä.