Automaatiojärjestelmistä vastaavaa asiantuntija
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haluatko olla avainpelaaja Nesteen automaatiojärjestelmien kehityksessä? 

Etsimme Automaatiojärjestelmistä vastaavaa asiantuntijaa Porvoon jalostamolle.

Sinun roolisi Nesteen matkassa 

Tiimimme Öljytuotteiden teknologiatoiminon elinkaarenhallinnassa koostuu automaation ja sähköistyksen asiantuntijoista, jotka vastaavat pääasiassa Porvoon jalostamon sähkö/automaation teknisistä ratkaisuista ja spesifikaatioista. 

Tehtävässä vastaat automaatiojärjestelmien (DCS/SIS) elinkaaresta, ylläpidosta, käytettävyydestä ja kehittämisestä sekä toimit asiantuntijatehtävissä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana automaatiojärjestelmien tietoturva ja sen kehittäminen yhdessä konsernin tietoturva-asiantuntijoiden kanssa.

Menestyksen avaimet tehtävään 

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä:

  • Automaatioalan DI tai AMK-insinöörin tutkinto tai muu vastaava koulutus
  • Aikaisempi kokemus prosessiautomaatiojärjestelmistä ja niiden ylläpidosta
  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • Oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa 
  • Halu toimintojen jatkuvaan kehittämiseen
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös:

  • Tuntemusta Honeywell Alcont / Experion PKS -järjestelmistä
  • Tietoliikenneosaamista
  • Halukkuutta kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista

 Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän myötä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää sekä itseäsi että toimintatapojamme.
 
Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Anttila, Development Manager, p. 050 458 2196, s-posti: janne.anttila@neste.com, parhaiten tavoitettavissa to 17.6.2021 klo 14-16 tai ma 21.6.2021 klo 14-16.
 
Hae tehtävää viimeistään keskiviikkona 23.6.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. 

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 

Katso lisää sivuiltamme neste.com. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot