(Poistunut julkaisusta)

Automaatiojärjestelmän testaaja, kokoaikainen, ARNON Oy, Tampere
ARNON Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Kiinnostaako sinua monipuoliset työtehtävät? Oletko luontaisesti tarkka ja omaat paineensietokykyä? Haluatko päästä työskentelemään automaatiojärjestelmien testausten parissa? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Arnon Oy:lle, automaatiojärjestelmän testaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Automaatiojärjestelmän testaajana toimit monipuolisissa työtehtävissä. Työtehtävissäsi teet mekaanista laitetestausta, piippausmittausta sekä sähköistä testaamista. Pääset myös tekemään käytännön puolen asennustöitä, jos tilanne niin vaatii, jotta projektia saadaan viedyksi eteenpäin. Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, jolla on jo aiempaa kokemusta automaatioasentamisesta ja luonnollista tarkkuutta ja tunnollisuutta.

ARNON Oy tarjoaa sähköistystä ja automaatiota kokonaispalveluna valituille asiakkailleen, joita ovat kone-, laite- ja järjestelmätoimittajat prosessi-, kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa. ARNON on palvellut asiakkaitaan jo neljä vuosikymmentä vuodesta 1978, jolloin Tampereen Keskustekniikka Oy aloitti toimintansa Tampereella. Sittemmin ARNON on laajentunut merkittäväksi kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. ARNON työllistää lähes 200 henkilöä ja toimipisteitä on Tampereen lisäksi Turussa, Kauhavalla, Vaasassa sekä Puolassa. Lisätietoja: https://arnon.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Mekaaninen laitetestaus
 • Piippausmittaukset
 • Sähköinen testaus
 • Mahdolliset asennustehtävät

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Kokemusta automaatioasentamisesta
 • Englannin kielen lukutaitoa
 • Tarkkuutta ja tunnollisuutta työtehtävien suorittamisessa

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoiset työtehtävät
 • Hyvän perehdytyksen
 • Joustavat työajat
 • Hyvän työyhteisön tuen
 • Kasvujalustan tulevaisuuden automaatiotehtävien pariin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 03.07.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.