(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri/projektipäällikkö Porvooseen, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakkaamme palvelukseen AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Porvooseen!

Tehtävän kuvaus

Haemme itseohjautuvaa automaatioinsinööriä/projektipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen. Työ on asiantuntijaluonteista ja työtehtäviin kuuluu pääsuunnittelu, automaatiojärjestelmien käyttöönotto teollisuuslaitoksissa ja asiakasvastuullisuus. Tehtävässä toimit suunnittelutehtävien lisäksi asiantuntijaroolissa eri sidosryhmien suuntaan sekä tuotat projekteihin liittyvää dokumentaatiota. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Työrooli on itsenäinen ja vastuullinen, tehtävän kuvaan on mahdollista sovitella muitakin vastuualueita valitun kandidaatin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työntekijän profiili

Toimenkuva edellyttää sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä halita ja suunnitella omaa työtä. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakemallamme henkilöllä on luontainen kiinnostus luovaan ongelmanratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävään soveltuva koulutus on teknisen alan insinööri/DI. Arvostamme CADS- tai MagiCad –ohjelman tuntemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen arvostetun suomalaisen kansainvälistyneen yrityksen palveluksessa. Tehtävässä rooli on isenöinen, josta voi muokata valitun kandidaatin näköisen. Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? 

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.