(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri/Pääsuunnittelija, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakkaamme palvelukseen AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ/PÄÄSUUNNITTELIJAA Espooseen!

Tehtävän kuvaus

Haemme itseohjautuvaa automaatioinsinööriä/projektipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Työ on asiantuntijaluonteista ja työtehtäviin kuuluu pääsuunnittelu, automaatiojärjestelmien käyttöönotto teollisuuslaitoksissa ja asiakasvastuullisuus. Tehtävässä toimit suunnittelutehtävien lisäksi asiantuntijaroolissa eri sidosryhmien suuntaan sekä tuotat projekteihin liittyvää dokumentaatiota. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Työrooli on itsenäinen ja vastuullinen, tehtävän kuvaan on mahdollista sovitella muitakin vastuualueita valitun kandidaatin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työntekijän profiili

Toimenkuva edellyttää sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä halita ja suunnitella omaa työtä. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakemallamme henkilöllä on luontainen kiinnostus luovaan ongelmanratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävään soveltuva koulutus on teknisen alan insinööri/DI. Arvostamme CADS- tai MagiCad –ohjelman tuntemusta sekä Siemens-toimintalogiikkojen tuntemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen arvostetun suomalaisen kansainvälistyneen yrityksen palveluksessa. Tehtävässä rooli on itsenäinen, josta voi muokata valitun kandidaatin näköisen. Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? 

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.