Automaatioinsinööri
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2022

Haluatko olla edelläkävijä ja haluatko kehittää itseäsi sekä yritystäsi? Jos, jätä hakemuksesi!

Haemme asiakkaallemme  Jartek AI Oy:lle Lahteen Automaatioinsinööriä.

Jartek AI Oy on maaliskuussa 2020 perustettu yritys, jonka missiona on olla puunjalostusteollisuuden automaatioratkaisujen edelläkävijä. Jartek AI Oy on osa Jartek-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii Jartek Group Oy. Jartekin vuosikymmenten vahva osaaminen sahateollisuudesta näkyy myös uuden automaatioyrityksen työn jäljessä. Jartek AI:n toimipisteessä Lahdessa työskentelee kymmenen sahateollisuuden ja tietotekniikan pitkän kokemuksen omaavaa ammattilaista.

Jartek AI Oy toimittaa automaatiojärjestelmiä sahalaitoksille, puunlämpökäsittelylaitoksille sekä muihin puunjalostusteollisuuden kohteisiin. Lyhyestä yrityshistoriasta huolimatta Jartek AI Oy on jo toimittanut useamman onnistuneen automaatioprojektin ja tilauskanta on merkittävä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta erilaisten automaatioratkaisujen läpiviennistä, sahateollisuuden kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön. Siemens-järjestelmien tai Beckhoff-työkalun tuntemus ja /tai osaaminen ovat myös plussaa. Tässä tehtävässä sinulla on kansainvälisiä asiakkaita, joten keskustelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielelläkin. Sinulla tulee olla myös valmius matkustaa asiakkaidesi luo, koska työtä tehdään toimistotyön lisäksi kansainvälisten asiakkaiden työmailla. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus (AMK/DI), ja vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi projektien jouhevasta läpiviennistä. Työskenteleet sahalaitoksen tai puun lämpökäsittelylaitoksen automaatiojärjestelmien toimitusprojekteissa. 

Toivomme sinun kestävän hyvin painetta, pärjäät myös hyvin erilaisissa tilanteissa ja olet vahva ongelmienratkaisija. Viihdyt ihmisten parissa ja omaatkin hyvät tiimityöskentely – ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme kykyäsi ymmärtää projekteja myös muiden tiimiläisten näkökulmasta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan työn, jossa sinulla on todella mahdollisuus päästä kehittämään itseäsi. Käytössäsi on laaja terveydenhuolto, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, lounasetu vähennyksenä sekä etätyömahdollisuus. Käytössä on teknologiateollisuuden tes.  

Onko tässä sinun seuraava työpaikkasi? Jos, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 31.1 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: insinööri, sahateollisuus, automaatio, kansainvälisyys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535433
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti