Automaatioinsinööri
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haemme Metsä Board Joutsenon -tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa?

Huolehdit tehtaan automaatiojärjestelmän toiminnasta. Käytännössä töihin kuuluvat muun muassa automaatiojärjestelmän ohjelmistomuutokset, ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostyöt. Olet osana tehtaan osaavaa ja pientä organisaatiota. Toimit automaatiojärjestelmien asiantuntijana sekä muissa osaamisesi mukaisissa tehtävissä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK- tai yliopistotutkinto) ja mahdollisesti kokemusta automaatiosta ja teollisuuden tehtävistä. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen tehtävässäsi. Sinulla on halu lähteä ottamaan haltuun tehtaan automaatiokokonaisuutta. Työssäsi pystyt hoitamaan asioita suomen ja englannin kielellä.

Kuinka tulet onnistumaan tehtävässäsi?

Tehtävässäsi pärjäät parhaiten olemalla käytännönläheinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn kykenevä tekijä. Olet kiinnostunut kehittämään omaa ja organisaation osaamista. Hahmotat ison kuvan, osaat arvioida tilanteita ja toimit olemassa olevan tiedon pohjalta.

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tuotantopäällikkö Juha Luukkaalle puh. 040 7130761

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Mikäli herätimme mielenkiintosi, haethan paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 9.1.2022 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot