Automaatioinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Samesor Oy on kuopiolainen yritys, joka myy, suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rullamuovaustekniikalla toimivia ohutlevyjen tuotantolinjoja.
Suurin osa tähän saakka tehdyistä noin 1000 linjasta on mennyt vientiin yli 60 maahan ympäri maailmaa.
Kaiken tämän mahdollistaa noin 40 hengen ammattitaitoinen työyhteisö.

Haemme nyt Samesorille automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan osana automaatioryhmää. Tehtäväsi sisältävät tuotantolinjojen ohjausjärjestelmien kehittämistä, käyttöönottoa ja asiakastukea.
Pääosin työ tehdään Kuopion toimipisteessä, mutta ajoittain automaatioinsinööri lähtee myös asiakasasennuksiin Suomen rajojen ulkopuolelle.

Samesorin valmistamat tuotantolinjat sisältävät sekä PLC (Siemens) että PC-ohjauselementtejä ja tehtäväsi tulee painottumaan PC-osioon.
Tämän vuoksi olisi toivottavaa, että sinulta löytyy valmiuksia etenkin PC ohjelmointiin (C++, Visual Studio, C Sharp, jne).
Arvostamme myös kokemusta ja innokkuutta kehittyä IOT:ssa, liikkeenohjauksissa ja CAD-CAM-konfiguraatioissa.
Taustaltasi voit olla joko koneautomaation tai tietotekniikan insinööri/diplomi-insinööri.

Oletko etsimämme tekijä, jolla on valmiudet ottaa homma haltuun ja halua kehittyä vieläkin paremmaksi?

Vakituisen työsuhteen lisäksi Samesor Oy tarjoaa valitulle tekijälle monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä, tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä sekä mahdollisuuden käydä välillä myös Kuopion ulkopuolella työkomennuksilla.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme haastattelut aina vallitsevan tilanteen, käynnissä olevan rekrytoinnin sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525395
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio