Automaatioinsinööri
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme Metsä Board Joutsenon -tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Millainen työ sinua odottaa?

Toimit tuotantopäällikön alaisuudessa vastaten osaltasi tehtaan käyttöomaisuuden hallinnasta yhdessä organisaation kanssa. Avaintehtäviäsi ovat tehtaan automaatiojärjestelmän ylläpito, prosessin seuranta sekä projektien hallinta. Käytännössä töihin kuuluvat muun muassa automaatiojärjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostyöt.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen korkeakoulututkinto (AMK- tai yliopistotutkinto) ja työkokemusta automaatio- ja prosessitekniikan tehtävistä. Eduksesi katsotaan, jos tunnet prosessiteollisuuden järjestelmätekniikkaa. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen laadun ja tehokkuuden takeena. Sinulla on valmiudet haastaa olemassa olevia toimintatapoja ja tuottaa kehitysideoita toiminnan parantamiseksi.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaation automaatio-osaamista.

Miksi Metsä?

Kestävä kehitys, digitaalisuus ja uusiutuvien materiaalien kasvava kysyntä ovat mullistaneet metsäalan. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tiistaisin ja perjantaisin klo 15-16.00 tuotantopäällikkö Juha Luukkaalle (puh. 040 7130761).

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 3.10.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot