(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän automaatioinsinöörille Eurajoella.

Automaatioinsinöörinä tehtävänäsi on laatia teknisiä vaatimusmäärittelyjä, kelpoistussuunnitelmia sekä soveltuvuusarvioita korvaaville laitteille ja varaosille.

Tulet osallistumaan erilaisten automaatio- ja instrumentointilaitteiden teknisiin selvityksiin sekä vaatimustenmukaisuuden arviointeihin, tarkastamaan laitosdokumentaatiota ja korvaavien varaosien suunnitelmia.

Lisäksi tulet osallistumaan oman tekniikan alan edustajana teknisten työryhmien työskentelyyn ja tarvittaessa toimituksen seuranta- ja tarkastustehtäviin sekä laitetoimittajien ja valmistajien tuote- ja laatuauditointeihin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin (tai vastaavaa) insinöörin koulutusta. Prosessitekniikan, prosessi- ja kenttäinstrumentaation, robotiikan, mobiililaitteiden tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla myös hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Työntekijänä olet aktiivinen ja toimeen tarttuva ja sinulla on pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa.

Mikäli olet oikea valinta tähän tehtävään, jätä hakemuksesi nyt osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.