(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt automaatioinsinööriä vahvistamaan automaatio-organisaatiotamme.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu seitsemästä maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko olla mukana toimialan innovatiivisimman yrityksen kasvussa?

Työssäsi automaatioinsinöörinä vastaat mm. tuotantoautomaatioon liittyvästä kehityksestä, projektoinneista, käytettävyydestä ja ongelmanratkaisusta Advenin automaatioratkaisujen sekä tuotantolaitosten parissa. Itsenäinen työskentely muun ryhmän vahvalla tuella on sinulle luontevaa ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti mielenkiintoisten automaatioratkaisujen ylläpitoon ja kehittämiseen.  Teet aktiivista yhteistyötä kulloisenkin projektitiimin sekä tuotantolaitosten käytön ja kunnossapidon kanssa. Toimipaikkasi on joko Vantaan pääkonttorilla tai Jyväskylässä.

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden automaatiokunnossapidon ja –suunnittelun tehtävistä.
  • monipuolista kokemusta erilaisten ohjelmoitavien logiikoiden (PLC) ohjelmoinnista ja PC-valvomo-ohjelmistojen suunnittelusta, käyttöönotoista ja vikaselvityksistä. Käytössämme on Schneider ja Siemens tuoteperheen logiikat sekä Vijeo Citect – valvomo-ohjelmisto.
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • matkustusvalmiutta Suomessa

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cfbacb6f&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä automaatiopäällikkö Olli Takalaan, p. 050 367 0767 ajalla 22.-26.6., 9.7. tai 16.7. klo 9-10.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.