(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Automaatioinsinööri

Tikkurila Oyj hakee automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen kunnossapito-osastolle automaatio- ja sähkökunnossapitotiimin esimieheksi.

Toimit automaatio- ja sähkötiimimme esimiehenä ja tehtävänäsi on varmistaa laitoksen automaatio-ohjausjärjestelmien ja tuotantokoneiden häiriötön käynti. Vastaat automaatio- ja sähkölaitteiden korjauksesta, ennakkohuolloista ja toiminnan kehittämisestä. Osallistut ylläpitoluontoisten investointiprojektien valmisteluun ja toteutukseen. Lisäksi vastaat automaatio- ja sähkölaitteiden dokumentaation ajantasaisuudesta ja huoltosopimuksista. Valvot myös ulkopuolisten urakoitsijoiden toimintaa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on insinöörin koulutus automaatiotekniikan alalta. Aikaisempi kokemus automaatiokunnossapidosta, järjestelmäprojekteista ja suunnittelusta sekä hyvä englannin kielen taito ovat sinulle eduksi. Katsomme eduksesi myös kokemuksen PCS7 automaatiojärjestelmästä ja automaattisista pakkaussoluista sekä S2 sähköpätevyyden.

Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on taito motivoida erilaisia ihmisiä ja nautit tiimityöskentelystä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä

Työpaikan sijainti on tuotantoalueellamme Tikkurilassa, Vantaalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä pohjoismaisella markkinajohtajalla monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä loistavassa työyhteisössä.

Lisätietoa antaa kiinteistö- ja kunnossapitopäällikkö Mikko Viinanen puh. 050 311 1269 tai kunnossapitoinsinööri Juhani Nippula puh. 020 191 2296.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.fi