(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Meillä Eleniassa on vahva halu toimia Älykkään sähköverkon ja tähän nivoutuvan automaation suunnannäyttäjänä ja etsimmekin Tampereelle

Automaatioinsinööriä Älykäs sähköverkko ja Automaatio – tiimiin

Etsimme uutta asiantuntijaa vahvistamaan SCADA ja automaatio–ympäristön kehitystä. Jos haluat kehittyä sähköverkkoalan automaatioguruksi ja näet että sinulla on takataskussasi kehityspotentiaalia, niin tämä on tilaisuutesi. Voimme tarjota sinulle työn ja roolin, jossa ajatteluasi ei kahlita tai lokeroida! Pääset ottamaan kanssamme rohkeitakin harppauksia samalla omaa osaamistasi kasvattaen.

Meissä on virtaa

Meillä on tiivis ja nuorekas asiantuntijatiimi. Vastaamme sähköjakeluverkon operatiivisten automaatiojärjestelmien toimivuudesta alusta loppuun saakka. Tiimin tavoitteet ovat selvillä ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Elenian toimintamalli on joustava ja työskentelemme välttäen turhaa byrokratiaa.

Sinun roolisi

Tulet ottamaan haltuusi jakeluverkon kaukokäytön automaatiokokonaisuuden. Alkuvaiheessa pääset osallistumaan uuden jakeluverkkoautomaation määrittelyyn ja käyttöönottoon, jota otetaan myöhemmin käyttöön Elenian sähköverkossa.

Roolisi tullaan rakentamaan osaamisesi ja kiinnostustesi perusteella toimivaksi kokonaisuudeksi.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Etsimällämme asiantuntijalla on vähintään AMK-tasoinen insinööritutkinto sähkövoimatekniikan, automaation tai vastaavalta tekniseltä alalta. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta SCADA ja sähköverkon automaatioympäristön kehityksestä ja ylläpidosta. Englannin ja suomen kielen sujuva taito on myös tarpeellinen.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttavat

  • rohkeutesi kysyä, kun et tiedä ja uskalluksesi kyseenalaistaa, kun tiedät
  • erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu- ja viestintävalmiudet
  • projektimainen työskentelyotteesi
  • positiivinen ja energinen asenteesi.

Tähän joukkoon olisi hienoa saada sinut mukaan!

Tule rakentamaan tästä näköisesi, tulevaisuuden rooli meille!

Mikäli haluat tuumailun sijaan tarttua heti toimeen, jätä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 21.2.2020 mennessä hakuportaalimme kautta osoitteessa www.elenia.fi/ura

Lisätietoja: Automaatiopäällikkö Jarko Mattila puh. 050-36 61877.