(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Cajo Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Cajo Technologies valmistaa innovatiivisia lasermerkintäratkaisuja kaikkiin teollisuuden tarpeisiin, kattaen mm. jäljitettävyys-, tunniste- ja tuotemerkinnät. Cajo Technologiesin kehittämällä menetelmällä saavutetaan erittäin tarkat, pysyvät ja käytännössä ikuisesti kestävät merkinnät ilman lisä- tai väriaineita. Laitteilla tehdyt merkinnät ovat tarkkoja ja merkinnät voidaan tehdä myös haastaville materiaaleille.

Olemme nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys ja henkilöstötyytyväisyytemme on korkea. Toimitilamme sijaitsevat Kempeleessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Teemme jatkuvaa ratkaisukeskeistä kehitystyötä uusien ja olemassa olevien sovellusten parissa.

Projektiliiketoimintamme laajentuessa haemme nyt Cajo Technologiesille

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Kempeleen toimipisteellämme, mutta edellytämme hakijoilta myös matkustusvalmiutta.

Toimenkuva pitää sisällään logiikkaohjelmointia, sähkösuunnittelua sekä sähkö- ja automaatiokomponenttien määrittelyä ja valintoja. Työ edellyttää matkustusvalmiuden lisäksi vahvoja sosiaalisia taitoja ja hyvää pelisilmää kansainvälisessä asiakasrajapinnassamme toimimiseen.

Toivomme, että:
Omaat soveltuvan sähkö- /automaatioinsinöörin koulutuksen
Pystyt ja haluat ottaa vastuuta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta kokonaisvaltaisesti
Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia teollisten tuotantolinjojen parissa
Haluat toimia myös suorittavana resurssina laitetuotannossamme ja asiakkaidemme tiloissa käyttöönottojen yhteydessä
Pystyt toimimaan ratkaisukeskeisesti myös paineen alla
Pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa vakuuttavasti ja kommunikoimaan selkeästi myös englannin kielellä

Olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, mutta et pelkää myöskään kysyä apua muilta

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan vakituinen. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn modernin teknologian parissa, viihtyisän ja rennon työympäristön, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkan ja etuudet.

Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Adeccon kanssa, joten laitathan hakemuksen palkkatoiveineen Adeccon nettisivujen kautta tai sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 19.01.2020 Lisätieoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 0401678094