(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Cajo Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Cajo Technologies valmistaa innovatiivisia lasermerkintäratkaisuja kaikkiin teollisuuden tarpeisiin, kattaen mm. jäljitettävyys-, tunniste- ja tuotemerkinnät. Cajo Technologiesin kehittämällä menetelmällä saavutetaan erittäin tarkat, pysyvät ja käytännössä ikuisesti kestävät merkinnät ilman lisä- tai väriaineita. Laitteilla tehdyt merkinnät ovat tarkkoja ja merkinnät voidaan tehdä myös haastaville materiaaleille.

Olemme nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys ja henkilöstötyytyväisyytemme on korkea. Toimitilamme sijaitsevat Kempeleessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Teemme jatkuvaa ratkaisukeskeistä kehitystyötä uusien ja olemassa olevien sovellusten parissa.

Projektiliiketoimintamme laajentuessa haemme nyt Cajo Technologiesille

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Kempeleen toimipisteellämme, mutta edellytämme hakijoilta myös matkustusvalmiutta.

Työ on luonteeltaan sähkö- ja automaatiopainotteista, mutta mekaniikan ja erilaisten ohjelmistorajapintojen tuntemus katsotaan eduksi. Toimenkuva pitää sisällään sähkösuunnittelua, logiikkaohjelmointia, mekaanisia kokoonpanoja ja kytkentöjä, teknistä asiakastukea, sekä soveltuvissa määrin tuotekehitystä ja uusien sähkö- / automaatiokomponenttien määrittelyä ja valintoja. Työ edellyttää matkustusvalmiuden lisäksi vahvoja sosiaalisia taitoja ja hyvää pelisilmää kansainvälisessä asiakasrajapinnassamme toimimiseen.

Toivomme, että
- Omaat soveltuvan sähkö- /automaatioinsinöörin koulutuksen
- Pystyt ja haluat ottaa vastuuta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta kokonaisvaltaisesti
- Haluat toimia myös suorittavana resurssina laitetuotannossamme ja asiakkaidemme tiloissa käyttöönottojen yhteydessä
- Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia teollisten tuotantolinjojen parissa
- Pystyt toimimaan ratkaisukeskeisesti myös paineen alla
- Pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa vakuuttavasti ja kommunikoimaan selkeästi myös englannin kielellä
- Olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, mutta et pelkää myöskään kysyä apua muilta

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan vakituinen. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn modernin teknologian parissa, viihtyisän ja rennon työympäristön, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkan ja etuudet.

Mikäli tämä kuulostaa sinun tulevalta työltäsi, lähetä hakemuksesi viimeistään 15.12.2019 Adeccon nettisivujen kautta tai sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094