(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Huurre Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton sekä älykkään automaation saralla. Huurre kehittää voimakkaasti digitalisoituja palveluita, joissa automaatio ja ohjelmistot ovat keskiössä.

Omaatko jo ymmärrystä teollisuus- tai talotekniikan automaatiosta? Kiehtovatko sinua aidosti innovatiiviset ratkaisut? Etsitkö tehtävää, jossa pääsisit ottamaan vastuuta ja kasvamaan sekä kehittymään? Saatat olla etsimämme AUTOMAATIOINSINÖÖRI. Tehtävässä on kyseessä puolen vuoden mittaiseen määräaikaisuus, mutta myös jatko on mahdollinen.

Tehtäväsi muodostuu älykkäiden jäähdytyksen ohjauslogiikoiden toteuttamisesta, jäähdytysjärjestelmien itsenäisistä käyttöönottoprojekteista IoT- palveluympäristöön, automaatioverkkojen integroinneista teknologia-alustaan sekä teknisestä tuesta. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa projektin eri vaiheissa. Onnistumistasi tukee tiivis tiimi, jossa porukka puhaltaa yhteen hiileen. Olemme sitoutuneet paitsi asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun, myös toistemme tukemiseen ja oman osaamisen kasvattamiseen katse tiukasti tulevaisuudessa.

Voit olla uraasi starttaava tai jo kokemusta omaava rakennusautomaation amk-insinööri tai DI. Sinulla on ymmärrystä automaatiojärjestelmistä ja mielellään aiempaa kokemusta talotekniikasta (joko opintojen tai työkokemuksen kautta). Motivoidut työskentelystä yhdessä tiimin kanssa ja edistyksellisen teknologian eteenpäin viemisestä. Positiivinen ja eteenpäin katsova asenne ja halu oman osaamisen kartuttamiseen ovat sinulle tärkeitä arvoja. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, jossa kommunikointiin tarvitset englannin kielen taitoa. Projektimme edellyttävät myös jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kuulosti siltä, että tämä tehtävä voisi olla sinun, laitathan hakemuksen heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa viimeistään 8.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112.