(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Huurre on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys, joka strategia nojaa vahvasti automaation ja ohjelmistojen esiinmarssiin. Pitkät perinteet ja osaaminen tarjoaa vahvan kivijalan, mutta fokus on tiukasti tulevaisuudessa. Tämän tekemisen keskiössä on viisihenkinen automaatiotiimimme, joka nyt etsii vahvistusta.

Omaatko jo ymmärrystä talotekniikan automaatiosta? Kiehtovatko sinua aidosti innovatiiviset ratkaisut? Etsitkö tehtävää, jossa pääsisit ottamaan vastuuta ja kasvamaan sekä kehittymään? Saatat olla etsimämme AUTOMAATIOINSINÖÖRI.

Tehtäväsi muodostuu älykkäiden jäähdytyksen ohjauslogiikoiden toteuttamisesta, jäähdytysjärjestelmien itsenäisistä käyttöönottoprojekteista IoT- palveluympäristöön, automaatioverkkojen integroinneista teknologia-alustaan sekä teknisestä tuesta. Saat vastuullesi omat projektisi ja sen myötä laajan ja itsenäisen tehtävänkuvan. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa projektin eri vaiheissa. Onnistumistasi tukee tiivis tiimi, jossa porukka puhaltaa yhteen hiileen. Olemme sitoutuneet paitsi asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun, myös toistemme tukemiseen ja oman osaamisen kasvattamiseen katse tiukasti tulevaisuudessa.

Voit olla uraasi starttaava tai jo kokemusta omaava rakennusautomaation amk-insinööri tai DI. Sinulla on ymmärrystä automaatiojärjestelmistä ja aiempaa kokemusta talotekniikasta (joko opintojen tai työkokemuksen kautta). Motivoidut työskentelystä yhdessä tiimin kanssa ja edistyksellisen teknologian eteenpäin viemisestä. Positiivinen ja eteenpäin katsova asenne ja halu oman osaamisen kartuttamiseen ovat sinulle tärkeitä arvoja. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, jossa kommunikointiin tarvitset englannin kielen taitoa. Projektimme edellyttävät myös jonkin verran matkustusvalmiutta.
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kuulosti siltä, että tämä voisi olla seuraava steppi urallasi, laitathan hakemuksen heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa viimeistään 12.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112.