(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Oletko pian valmistuva tai jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt automaatioinsinööri? Tule meille töihin – ympäristöön, jossa saat oppia automaatiosta hyvin monipuolisesti!

Etsimme nyt automaatioinsinööriä Orion Diagnostican muovitehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Mistä työpäivät koostuvat?

Tehtävässäsi toimit itsenäisesti osana tehtaan teknistä ylläpitoa. Vastuullasi on muovitehtaan automaatiojärjestelmien ja tuotantolaitteiden päivittäinen ylläpito ja kehitys. Työ on usein käytännönläheistä ja vaatii kykyä paikallistaa ja korjata laitteissa ilmeneviä häiriöitä. Pääset osallistumaan toiminnan ja prosessien kehittämiseen. Olet myös mukana laitehankinnoissa yhteistyössä tehtaanjohtajan kanssa. Lisäksi tilaat laitteiden varaosia ja huoltoja yhdessä tekniikkatiimin kanssa sekä organisoit huoltoja laitevalmistajien edustajien kanssa. Tehtävässä olet myös mukana laatimassa käyttöohjeistuksia, ratkomassa ongelmia muovitehtaan valmistusprosessissa ja tukemassa tehtaan tietojärjestelmien ylläpitoa.

Mitä toivomme sinulta?

Perehdytämme ja koulutamme sinut kattavasti tehtävääsi, mutta pohjaksi menestymisellesi sinulla on hyvä olla automaatioinsinöörin koulutus tai vastaava. Sähköpätevyydet nähdään etuna. Ymmärrys sekä automaatioon liittyvän mekaniikan, että ohjelmistojen toiminnasta on tärkeää.

Huolellinen työotteesi auttaa toimiessa tarkasti säännellyssä lääketuotantoympäristössä korjausten ja muutosten dokumentoinnissa. Yhteistyöhaluinen asenteesi ja hyvät kommunikointitaidot auttavat sinua viihtymään työssäsi. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä. Työssä pääset tutustumaan kattavasti automaation eri osa-alueisiin ja kehittämään omaa osaamistasi.

Onko tässä sinun mahdollisuutesi? Lähetäthän meille hakemuksesi 16.6.2019 mennessä. Odotamme innolla yhteydenottoasi!
Puhelimitse lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tehtaanjohtaja Erki Suortti, p. 050 381 7359.