(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme nyt automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen ympäristöön, jossa voit oppia automaatiosta monipuolisesti!

Voit olla työuraasi aloitteleva tekijä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävääsi ja saat myös tarvittavat ulkopuoliset koulutukset.

Tehtävässäsi toimit itsenäisesti osana tehtaan teknistä ylläpitoa. Vastuullasi on muovitehtaan automaatiojärjestelmien ja tuotantolaitteiden päivittäinen ylläpito, huolto ja kehitys. Olet mukana laitehankinnoissa yhteistyössä tehtaanjohtajan kanssa. Pääset tilaamaan varaosia ja huoltoja sekä organisoimaan koneiden ja laitteiden huoltoja laitevalmistajien edustajien kanssa.

Olet myös mukana laatimassa käyttöohjeistuksia, ratkomassa ongelmia ja niiden dokumentointia muovitehtaan valmistusprosessissa, asentamassa ohjelmistoja ja tukemassa tietoteknisten järjestelmien ylläpitoa. Tarvittaessa osallistut myös asennuksiin, korjauksiin, koeajoihin ja koneiden säätöihin. Työ on usein käytännönläheistä ja vaatii kykyä paikallistaa ja korjata laitteissa ilmeneviä häiriöitä. Pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen jatkuvan laitteiden ja prosessien toiminnan kehittämisen kautta - esimerkiksi pääset tekemään pienten vara- ja kehitysosien 3D-mallintamista. Tehtaalla on käytössä SolidWorks. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa tehtaalla toimimisesta, mutta työviikkoihisi sisältyy myös kehittämis-, suunnittelu- ja kirjoittamistyötä toimistoympäristössä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla automaatioinsinöörin koulutus tai vastaava. Sähköpätevyydet nähdään etuna. Ymmärrys sekä automaatioon liittyvästä mekaniikasta että ohjelmistojen toiminnasta on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Lääketuotantoympäristössä toimiessa huolellisuus ja tarkkuus korjausten ja muutosten dokumentoinnissa on tärkeää. Tuotannossa on myös useita PC-pohjaisia järjestelmiä, joten toivomme myös PC-ympäristön olevan sinulle tuttua – kuten korttien vaihdot, ohjelmistojen asennukset ja laitteiden konfigurointi. Työssäsi opastat ja koulutat myös muita laitteiden käytössä ja vikatilanteissa. Yhteistyöhaluinen asenteesi ja hyvät kommunikointitaidot auttavat sinua menestymään ja viihtymään tehtävässäsi. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Herätimmekö mielenkiintosi? Lähetäthän meille cv:n ja hakemuksesi 5.5.2019 mennessä. Pyrimme etenemään rekrytoinnissa jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tehtaanjohtaja Erki Suortti 18.4, 24.4, 26.4 tai 3.5 klo 13-15 välisenä aikana, p. 050 381 7359.