(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

2 AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ PROJEKTITEHTÄVIIN JA TUOTEKEHITYKSEEN

Projektitehtävässä vastaat Sarlin Balance -paineilman hallintajärjestelmän sovelluskehityksestä ja käyttöönotoista asiakasprojekteissa sekä teknisestä ylläpidosta asiakkaan luona ja etäyhteyksien avulla. Tuotekehitystehtävässä pääset luomaan uusia vaativia automaatioratkaisuja aina ohjelmistokehityksestä pilottiasennuksiin saakka. Toimit Sarlin Balance -tiimissä sekä teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja asiakkaidemme kanssa.

Olet urasi alkutaipaleella oleva DI- tai insinööri esim. koneautomaatio-, automaatio- tai sähkötekniikassa. Tunnet jo joitakin seuraavista automaatioteknologioista: IEC61131-3 ST, Beckhoff TwinCAT, SCADA, SQL-tietokannat, tietoliikenneverkot, CAD/sähkösuunnittelu.

Edellytämme intohimoa tekniikkaan ja ongelmanratkaisuun sekä luonnetta viedä asiat maa­liin saakka. Työssäsi tarvitset palveluhenkisyyttä, itsenäistä otetta työhön, matkustusvalmiutta sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alamme asiantuntijaksi vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä. Tehtävässä sinua tukevat osaavat työtoverit ja palveluhenkinen organisaatio. Päätoimipaikkasi on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sami Nyman puh. 010 550 4555, sami.nyman@sarlin.com

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sekä palkkatoiveesi 15.10.2018 mennessä.