(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIOINSINÖÖRI
Paroc Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme sinua

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Paroc vahvistaa tiimiään ja etsii sinua, automaatioinsinööri.

Tehtäväsi on tukea tehtaitamme automaatioprosesseissa ja kehittää automaatiokonseptiamme. Tehtävä räätälöidään taustasi mukaan; voit toimia projektipäällikkönä vastaten kehitys- ja investointiprojekteista, niiden suunnittelusta ja toteutuksesta tai toimia automaatio-ohjelmoinnin asiantuntijana automaatio- sekä tietojärjestelmien alueella. Työskentelet uusien investointien ja automaatiojärjestelmien käyttöönotoissa sekä varmistamassa sujuvan tiedonsiirron ja kommunikoinnin järjestelmien välillä. Teet selvityksiä uusista ratkaisu- ja teknologiamahdollisuuksista ja viet valittuja kehitystoimenpiteitä käytäntöön. Olet avainhenkilö toimintojen tehostamisessa, lisäkapasiteetin hankinnassa sekä automaatioasteen nostamisessa entisestään tehtaillamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kehitystiimien ja ulkoisten kumppanien kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa automaatioratkaisujen käytöstä ja kehittämisestä teollisuudessa (esim. prosessi- ja valmistavateollisuus) tai automaatiopalveluiden tarjoajalla (esim. insinööritoimistot, konsultointi). Hyödynnät tehtävässä kokemustasi ja osaamistasi automaatio- ja tietojärjestelmistä sekä niihin liittyvistä ohjelmistoista ja logiikoista (esim. Siemens, ABB, Beckhoff). Eduksi katsotaan lisäksi mahdollinen taustasi esim. automaatio-ohjelmoinnista (esim. PLC, C, Codesys), robotiikasta, sähkösuunnittelusta ja/tai Servo-ohjaimista ja moottoreista. Soveltuva koulutustausta esim. automaatiotekniikasta ja tietojärjestelmistä (AMK ins. tai DI) on hyödyksi, mutta oleellisempaa on ammatillinen osaamisesi ja kokemuksesi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä.

Tarjoamme mielenkiintoisen uramahdollisuuden, jossa voit kehittyä menestyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta. Tukena tehtävässä sinulla on tuotannon teknologian kehittämiseen omistautuneet kollegat sekä osaava ja sitoutunut työyhteisö. Toimipisteesi sijaitsee Paraisilla. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-12622. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, eli hae pian, kuitenkin viimeistään 1.7.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 0207 420 535.