(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIOINSINÖÖRI
Chempolis Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Kansainvälisen asiakasprojektimme käynnistyessä vahvistamme nyt organisaatiotamme.

Tehtävässäsi vastaat Chempoliksen asiakasprojekteissa biojalostamon säätö- ja lukitussuunnittelusta sekä instrumentoinnin määrittelyistä.  Ohjaat automaatiojärjestelmän sovellussuunnittelua ja osallistut teknisen dokumentaation luontiin ja ylläpitoon. Teet aktiivista yhteistyötä asiakkaidemme sekä heidän suunnittelukumppanien ja automaation toimittajien kanssa. Vastaat myös biojalostusprosessien automaatioon liittyvästä kehitystyöstä.

Odotamme sinulta kokemusta prosessiteollisuuden automaatiosuunnittelun tai -kunnossapidon tehtävistä sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI). Arvostamme erilaisten automaatiojärjestelmien suunnittelun ja käytön osaamistasi.  Sellutekniikan kokemuksesi katsotaan eduksesi. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen, ongelmanratkaisukykyinen ja ratkaisulähtöinen. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme toimit yhteistyökykyisesti ja asiakaslähtöisesti sekä kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta ulkomailla. Ensisijainen työpisteesi on Oulussa, muut paikkakunnat ovat myös neuvoteltavissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä teknologiayhtiössä, jossa pääset luomaan ja oppimaan uutta sekä rakentamaan yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.5.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa 7.5. alkaen Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.