(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle tuotannon omaisuudenhallintaan

Automaatioinsinööriä

vakituiseen työsuhteeseen.

Porvoon jalostamo koostuu useista eri prosessiyksiköistä ja tulevat tehtäväsi liittyvät prosessiyksiköiden ylemmän tason optimoiviin säätöihin. Ylemmän tason säädöillä hallitaan useiden eri automaatiojärjestelmien ja prosessiyksiköiden välisiä säätöjä (tuotannon optimointi). Työssäsi kehität uusia ja ylläpidät vanhoja säätösovelluksia, sekä ohjeistat ja koulutat tuotantolaitostemme henkilöstöä.

Vastuualueesi tulee käsittämään koko Porvoon jalostamon, josta löytyy monimuotoinen järjestelmä- ja sovellusympäristö. Tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tulet osaksi tiimiä, josta löytyy osaamista säätöjen lisäksi automaatio- ja tiedonkeruujärjestelmistä. Tehtävä sijoittuu elinkaarenhallinnan ryhmään, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta!

Odotamme tehtävään hakijoilta prosessi- tai automaatiotekniikan AMK tai korkeakoulututkintoa. Kokemus vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parissa katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat! Eduksi luetaan myös kokemus jostain seuraavista:

  • Malliprediktiivisten monimuuttujalaatusäätöjen työkalut
  • Erilaiset rajoite- ja sumeat säädöt
  • Lineaarinen optimointi 

Tehtävässä menestyminen edellyttää määrätietoista, suunnitelmallista ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme halukkuutta kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista. Käytät työssäsi sujuvasti myös englanninkieltä.

Tarjoamme sinulle tekniikaltaan monimuotoisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan kestävää urapolkua kansainvälisessä ympäristössä! Tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. Työ sisältää ajoittaista matkustelua myös Naantalin jalostamollemme. Lisäksi Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Kehityspäällikkö Janne Anttila, puh 050 458 2196, janne.anttila@neste.com tai Ryhmänvetäjä Jukka Viertorinne, puh 050 458 0012, jukka.viertorinne@neste.com.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 31.5.2018.