(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme Haapamäkeen osaavaa

 

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

 

vastuulliseen rooliin elintarvike- ja lääketeollisuuden laitteiden valmistukseen.

 

Asiakkaamme tekee laadukkaat ohutlevytyöt pienille ja suurille alan toimijoille. Aktiivinen, innovatiivinen suhtautuminen metallin työstöön ja materiaaleihin on heidän tavaramerkkinsä. 

 

Työnkuvaan sisältyy useita vastuualueita aina järjestelmien ja laitteiden suunnittelusta tuotekehitykseen, testaamiseen ja ohjelmointiin sekä käyttö- ja kunnossapitotehtäviin. Tämän lisäksi tulet toimimaan myös aktiivisesti suoraan asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalvelulähtöisyys on edellytys.

 

Hakijalta edellytetään:

 

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta

- Metallialan kokemusta

- Asiakaspalvelulähtöisyyttä

- Siemens logiikkaohjainten tuntemusta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Hakijan eduksi luetaan:

 

- Ohutlevysuunnittelun taitaminen

- SolidWorks -ohjelmiston tuntemus

 

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.