(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko olla mukana toimialan innovatiivisimman yrityksen kasvussa? Liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme automaatio-organisaatiotamme ja haemme nyt automaatioinsinööriä Vantaalle. Vastaat tuotantoautomaatioon liittyvästä kehityksestä ja ongelmanratkaisusta Advenin automaatioratkaisujen sekä tuotantolaitosten parissa. Teet aktiivista yhteistyötä kulloisenkin projektitiimin sekä tuotantolaitosten käyttö ja kunnossapidon kanssa. Raportoit tehtävässäsi Advenin automaatiopäällikölle.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden automaatiokunnossapidon ja –suunnittelun tehtävistä. Itsenäinen työskentely muun ryhmän vahvalla tuella on sinulle luontevaa ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti mielenkiintoisten automaatioratkaisujen ylläpitoon ja kehittämiseen. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta erilaisten ohjelmoitavien logiikoiden (PLC) ohjelmoinnista ja PC-valvomo-ohjelmistojen suunnittelusta, käyttöönotoista ja vikaselvityksistä. Käytössämme on Schneider ja Siemens tuoteperheen logiikat sekä Vijeo Citect valvomo-ohjelmisto.

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan vaihtelevaan toimintaympäristöön ja toimialan innovatiivisimpaan yritykseen. Laitostemme etävalvonta on toimialan edistyksellisintä. Asiantuntijaorganisaatiomme auttaa sinua menestymään. Lisäksi sinulla on mahdollisuus soveltaa omaa osaamistasi ja kasvaa organisaatiomme mukana. Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi organisaation sisällä myös kansainvälisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään 4.3.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla  FI-12245. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Senior konsultti Mika Mäkelä, puh. 040 727 8080.